ΕΥΘ. Ν. ΚΟΣΜΑΣ- Νήματα Χειροπλεκτικής (ΛΑΜΙΑ)

lamiaΤο κατάστημα του κ. Κοσμά από ότι φαίνεται έχει αναλάβει να κρατήσει ζωντανή την παράδοση του πλεξίματος στο νομό Φθιώτιδος. Μπορείς να το επισκεφθείς στη Λαμία για να προμηθευθείς όλα τα απαραίτητα!

Για τον κ. Κοσμά και την οικογένειά του, το πλέξιμο είναι «τέχνη». Γι’ αυτό και η οικογένειά του, παρά το γεγονός ότι αρκετά καταστήματα του είδους φαίνεται να κλείνουν στο νομό Φθιώτιδος, διατηρεί στη Λαμία το κατάστημα νημάτων χειροπλεκτικής από το 1968.

Με μία επίσκεψή σου στην οδό Ροζάκη Αγγελή 30, θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία νημάτων πλεξίματος, η οποία καλύπτει όλες τις ποιότητες, χρώματα και μάρκες. Και κυρίως, θα βρεις τη μητέρα του κ. Κοσμά, πρόθυμη να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει με την εμπειρία της με τα εργόχειρά σου.

ΕΥΘ. Ν. ΚΟΣΜΑΣ – Είδη Πλεξίματος
Ροζάκη Αγγελή 30
Λαμία, ΤΚ 35100
Τηλέφωνο : 22310 47974

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

2 σχόλια στο άρθρο “ΕΥΘ. Ν. ΚΟΣΜΑΣ- Νήματα Χειροπλεκτικής (ΛΑΜΙΑ)”

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ?

  2. Πολύ καλό κατάστημα. Έχω ψωνίσει από εκεί πολλές φορές και βρήκα την μεγαλύτερη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές.
    Στο πλέξιμο έχω βρει την ηρεμία και την γαλήνη. Πλέκω απλά για να χαλαρώνω από το στρες και το καθημερινό άγχος.
    Πλέξτε, κάνει καλό στα νεύρα και σας ηρεμεί !!!

Απάντηση