Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας

367641_2478_smallΓια τους fan της μαγειρικής -και δη της ζαχαροπλαστικής- ο Στέλιος Παρλιάρος παραδίδει «Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας». Αν πάντα ήθελες να ανακαλύψεις τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ίσως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις. Σε ένα ξεχωριστό χώρο στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα κύκλο σεμιναρίων και να μυηθείς στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών, έχοντας στη διάθεσή σου όλες τις πρώτες ύλες/συστατικά και όλα τα μαγειρικά «εργαλεία» που χρειάζεσαι. Και κυρίως, έχοντας το Στέλιο Παρλιάρο στο πλάι σου, να επιλύει όλες τις απορίες σου και να σε καθοδηγεί.

Αυτό που μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να εξακριβώσω, γιατί το άρθρο που το ανέφερε ήταν αρκετά παλιό, είναι ότι δίνεται η δυνατότητα σε παρέες, άνω των 6 ατόμων, να συνθέσουν τη δική τους ομάδα, και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα όλοι μαζί, το οποίο ακούγεται αρκετά διασκεδαστικό!

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο site με πληροφορίες, αν όμως σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210 6464 864 ή να μπεις στο http://www.parliaros.gr/

Εργαστήρια
Νατάσα Λιανοπούλου

Η Νατάσα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ftiaxto.gr όταν αυτό πρωτοξεκίνησε το 2007. Ξεκίνησε την "καριέρα" της στο χειροποίητο με το πλέξιμο και συνέχισε με το κόσμημα, το οποίο συνεχίζει ακόμη και σήμερα!

14 σχόλια στο άρθρο “Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας”

  1. geia sas!tha ithela na mathw pou akrivws ginontai afta ta seminaria kai ti wres giati tha me endiefere poli na parakolouthisw!iparxei kapia xrewsi i einai dwrean???episis pernoume kapoio xarti pistopoiisis sto telos??an mporeite apantiste me ena e mail!sas efxaristw 😀

  2. annou μια φιλη μου πηγε χωρις να σπουδαζει σε σχολη μαγειρικης…απλα ειχε βασικες γνωσεις γιατι ασχολειται μονη της αρκετα….

  3. geia sas!
    8a i8ela na rwtisw ean kapoios o opoios dn exei foitisei i dn foita se kapoia sxoli mageirikis i zaxaroplastikis 8a mporouse to idio aneta na parakolou8isei auta ta seminaria

  4. στοιχιζουν αρκετα, νομιζω 65 ευρω,αλλα μια φιλη μου που πηγε σε μερικα και ασχολειται πολυ με τη μαγειρικη πιστευει οτι αξιζουν τα λεφτα τους…. 😀

  5. Σας χαιρετώ. Με ενδιαφέρουν τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Θα ήθελα λοιπόν να πληροφορηθώ, που ακριβώς γίνονται, πόσο διαρκούν, ημέρες και ώρες παρακολούθησης και φυσικά πόσο κοστίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Παρλιάρο.

  6. kalispera sas.tha ithela na rotiso epeidi endiaferome gia ta seminaria meta pernoume kanena xarti san pistopoiisi?exo paei se sxoli zaxaroplastikis 2.5 xronia stin germania alla den pira to xarti giati ta paratisa

  7. Geia sas kai kalh xronia ,exasa thn suntagh tou Malebi pou etrwga mikrh ,logw katagwghs.
    Parakalw polu einai dunaton na mou thn steilete me e-mail ?
    Xilia euxaristw
    BIKY BAIMAKH

  8. Hello, I am very interested in taking part in the pastry course. I would like some information please on when and where and how much they cost. Thank you for your time.

    Elizabeth

  9. ΓΕΙΑ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Απάντηση