Last Minute Knitted Gifts

last_minuteΈνα βιβλίο αριστούργημα για πλεκτά δώρα της τελευταίας στιγμής! Πέρα από το οτι αξίζει να το έχεις μόνο και μόνο για να το ξεφυλλίζεις και να χαζεύεις τις απίστευτες φωτογραφίες, σίγουρα θα βρεις σε αυτό κάποια ιδέα για δώρο για φίλους και φίλες ακόμα και εάν είσαι πολύ αρχάριος στο χόμπυ του πλεξίματος.

Όλα τα projects είναι χωρισμένα με βάση το χρόνο που θα σου πάρει για να τελειώσεις το πλεκτό σου, ώστε το δώρο σου να είναι έτοιμο στην ώρα του. Εδώ θα βρεις και αναλυτικό οδηγό για τα υλικά που θα χρειαστείς για το πλέξιμο γενικά, ενώ οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες και απλές ώστε  να μπορούν όλοι να τις ακολουθήσουν.

Επιπλέον ατού του βιβλίου είναι οτι έχει γραφεί από την Joelle Hoverson, ιδιοκτήτρια του http://www.purlsoho.com/ γνωστού e-shop με υλικά πλεξίματος στην Αμερική. Κάθε project σου δίνει ακριβώς το όνομα του μαλλιού που έχει χρησιμοποιηθεί για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπεις στη φωτογραφία, ώστε να μπορείς εσύ να πας στη συνέχεια στο site και να παραγγείλεις ακριβώς το ίδιο μαλλί για να κάνεις το δώρο στους αγαπημένους σου χωρίς εκπλήξεις.

amazon-buy

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Last Minute Knitted Gifts”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *