Βαλιτσάκι διακοπών για crafters

Εάν είσαι crafter και ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου θα βρεις αυτό το άρθρο πολύ χρήσιμο. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα βασικά υλικά που μπορείς να πάρεις μαζί σου για να μην σταματήσεις να δημιουργείς ούτε στις διακοπές σου.

Μέσα στο βαλιτσάκι των craftoδιακοπών σου βάλε:

Μερικές βελόνες ραπτικής και κεντήματος
– Κλωστή λευκή, μαύρη και ένα χρώμα που σου αρέσει
– Ψαλιδάκι
– Κόλλα για πολλές χρήσεις
– Νήματα κεντήματος σε διάφορα χρώματα
– Μερικά κουμπάκια
– Παραμάνες
– Χαντρούλες
– Λίγο κορδόνι, σχοινί, κορδέλλα και λαστιχάκι
– Μερικά κομμάτια τσόχα
– Βελονάκι
– Νήμα βαμβακερό
– Ύφασμα που μπορείς να κεντήσεις
– Kit κεντήματος

Επίσης καλό είναι να έχεις μαζί σου και λίγο χαρτονάκι, σημειωματάριο και μαρκαδοράκια, μερικά εξαρτήματα για κόσμημα (όπως κουμπώματα για σκουλαρίκια, στοπάκια κτλ), μερικά κομματάκια ύφασμα κτλ.

Και όσο αφορά στο τι μπορείς να φτιάξεις με όλα αυτά που σου προτείνουμε να πάρεις μαζί…; Είμαστε σίγουρες οτι θα έχεις πολλές ιδέες, αλλά δοκίμασε να ζωγραφίσεις με μαρκαδοράκια επάνω σε βότσαλα στην παραλία, να πλέξεις βραχιολάκια φιλίας, θηκούλες για πέτρες με το βελονάκι σου, λουλούδια με το βελονάκι σου, να φτιάξεις καρφίτσες με το kit κεντήματος και πολλά πολλά ακόμη…

Κάνε μια βόλτα και από το Ftiaxto.gr για να πάρεις περισσότερες ιδέες!

Μας αρέσει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

7 σχόλια στο άρθρο “Βαλιτσάκι διακοπών για crafters”

  1. Θα ραψω παιχνιδια για τα παιδια μου, θα κεντησω και ισως καταφερω κι ενα φορεμα για μενα!

  2. Γεια σας κορίτσια!Έκανα αυτό το ποστ : [url]http://thecrafterthemerrier.blogspot.gr/2013/06/holiday-kit.html[/url] και έχω συμπεριλάβει μια εικόνα σας όμως έχω διευκρινήσει ότι είναι από το site σας.Μπήτε και πείτε μου αν έχετε πρόβλημα.

  3. καρφιτσες και μενταγιον,πλεχτα ,με κεντημα και τσοχα.Ελπιζω φετος να μην με τρωνε τα χερια μου στις διακοπες,γιατι συνηθως παθαινω στερητικο

  4. υπέροχος διαγωνισμός!!σκέφτομαι να φτιάξω κοσμήματα με βελονάκι κτλ και τσαντάκια φακέλους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *