Λέξη Κλειδί: πλέξιμο

Videos

Video #61 - Γκέτες με τον μύλο Midi

Videos     Εκπομπές

Εκτύπωση Write e-mail 06.03.15


gketesΤον μύλο πλεξίματος Midi της Prym τον φέραμε πρώτη φορά στην Χειροτέχνικα αλλά δεν είχαμε προλάβει να τον δοκιμάσουμε μέχρι σήμερα. Η Ελίνα πήρε την ευκαιρία λοιπόν να φτιάξει αστραφερές ροζ γκέτες μπαλαρίνας για την βαφτιστήρα της, την Θεοφανία, δες πόσο εύκολο και γρήγορο ήταν...

Περισσότερα...

Βασικές Τεχνικές

Πλέξιμο - Φούσκες

Βασικές Τεχνικές     Πλέξιμο

Εκτύπωση Write e-mail 26.02.15


bobbles_introΟι φούσκες είναι πολύ αγαπημένα διακοσμητικά στοιχεία σε ένα πλεκτό, του δίνουν μια τρισδιάστατη ανάγλυφη όψη και δημιουργούνται με τον συνδυασμό αυξήσεων και μειώσεων. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα σχέδια εκεί έξω, καθώς επίσης και διαφορετικά μεγέθη φούσκας ανάλογα με τους πόντους που θα χρησιμοποιηθούν. Μάθε περισσότερα για τις φούσκες και πως θα τις βάλεις στα πλεκτά σου.

Περισσότερα...

Βρήκαμε στο www

Τοπ 5 online communities για χειροτέχνες

Βρήκαμε στο www     Διάφορα

Εκτύπωση Write e-mail 30.01.15


online_community_introEίδαμε οτι τα άρθρα με τα τοπ 5 site που επισκεπτόμαστε σας άρεσε πολύ, οπότε συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα με το τοπ 5 των site που έχουν online communities για χειροτέχνες. Όταν λέμε online communities, εννοούμε site όπου οι χρήστες μπορούν κυρίως να ανεβάσουν δικό τους περιεχόμενο (σχέδια, πατρόν κτλ) και μπορούν να ρωτήσουν/κουβεντιάσουν και να ανταλλάξουν μεταξύ τους ιδέες.

Περισσότερα...

Υλικά & Εργαλεία

MP Service: Κιτ πλεξίματος για όλους

Υλικά & Εργαλεία     Πλέξιμο

Εκτύπωση Write e-mail 15.12.14


MPService_intro3Με πολύ αγάπη για την τέχνη του πλεξίματος, δημιουργήσαμε για εσάς κάτι νέο, κάτι καινούριο για αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά δεν θα σταματήσει εδώ… το νέο έτος θα είναι δημιουργικό! Βρείτε στην ιστοσελίδα του MP Service τη νέα σειρά Πατρόν/Κιτ πλεξίματος, που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Μάθε περισσότερα!

Περισσότερα...

Βιβλιοπωλείο

Περιοδικό Plexis Παιδί

Βιβλιοπωλείο     Περιοδικά

Εκτύπωση Write e-mail 26.02.15


plexis-kidΤο έκτο τεύχος του περιοδικού Plexis είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Το πλέξιμο γίνεται παιχνίδι, όταν μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν να πλέκουν με τα δαχτυλάκια. Είναι η ιδανική ευκαιρία να πλέξετε αλλά και να κεντήσετε παρέα με τα παιδιά σας.

Λέξεις Κλειδιά

Περισσότερα...

Σεμινάρια

Νέος κύκλος σεμιναρίων από το Εργαστήρι Χειροτεχνίας Εριάλ

Σεμινάρια     Αθήνα

Εκτύπωση Write e-mail 29.09.14


erial_intro_logoΓια ακόμη μία χρονιά στο Εργαστήρι Χειροτεχνίας εριάλ ξεκινάμε τον νέο κύκλο σεμιναρίων. Πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις της μόδας στις χειροτεχνίες, δημιουργούμε μαζί σας αυτά που φτιάχνετε με την φαντασία σας. Σεμινάρια κοσμήματος, μακραμέ, ραπτικής, πλεξίματος, κτλ. Ενημερωθείτε για το καινούργιο μας πρόγραμμα και ελάτε να γνωριστούμε και από κοντά!

Περισσότερα...

Καταστήματα

Κατάστημα Carina

Καταστήματα     Πλέξιμο / Ραπτική

Εκτύπωση Write e-mail 24.09.15


carina_logoΕδώ και 31 χρόνια το κατάστημα CARINA δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της χειροτεχνίας, στο Γαλάτσι. Πρόκειται για ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου συναντώνται η εμπειρία με την ποικιλία, η δημιουργικότητα με την καλή διάθεση, η παράδοση με πρωτοποριακές και ευφάνταστες ιδέες!

Περισσότερα...