Λέξη Κλειδί: βελονάκι

Videos

Χειροτέχνικα Αθήνας - Συγγραφή ενός σχεδίου για πλέξιμο στο χέρι από την Μαρία Ζηλάκου

Videos     Χειροτέχνικα

Εκτύπωση Write e-mail 18.12.14


zilakou-athensΗ Μαρία Ζηλάκου, καλή φίλη και συνεργάτης του ftiaxto.gr, όχι μόνο πλέκει επαγγελματικά, αλλά και σχεδιάζει και πουλάει τα μοτίβα της ενώ πρόσφατα επιμελήθηκε 2 καινούργια βιβλία για το πλέξιμο και το βελονάκι. Στην Χειροτέχνικα Αθήνας μοιράζεται την εμπειρία της στην συγγραφή σχεδίου για πλέξιμο στο χέρι.

Περισσότερα...

Βασικές Τεχνικές

Πλέξη Diamond Twist για βελονάκι

Βασικές Τεχνικές     Βελονάκι

Εκτύπωση Write e-mail 26.09.14


diamond_twistΜε την ευκαιρία του yarnbombing που θα κάνουμε στο Περίπτερο 8 του Διεθνές Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της Χειροτέχνικα (11 & 12 Οκτωβρίου), η Μαρία Ζηλάκου μας προτείνει την πλέξη Diamond Twist (Στριφτός Ρόμβος) για τους οπαδούς του βελονακίου.

Περισσότερα...

Βρήκαμε στο www

Τοπ 5 site για online μαθήματα

Βρήκαμε στο www     Διάφορα

Εκτύπωση Write e-mail 22.01.15


online_crafts_introΣυνεχίζουμε τη σειρά των site, blogs, υπηρεσιών που παρακολουθούμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας με το τοπ 5 των site που προσφέρουν online μαθήματα! Ναι, η καινούργια μόδα στο εξωτερικό θέλει όσους και όσες επιθυμούν να μάθουν νέες craftoτεχνικές, αντί να επισκεφτούν το πλησιέστερό τους εργαστήριο, να παρακολουθούν διαδικτυακά videos από τον υπολογιστή τους! Αυτά είναι τα καλύτερα!

Περισσότερα...

Υλικά & Εργαλεία

MP Service: Κιτ πλεξίματος για όλους

Υλικά & Εργαλεία     Πλέξιμο

Εκτύπωση Write e-mail 15.12.14


MPService_intro3Με πολύ αγάπη για την τέχνη του πλεξίματος, δημιουργήσαμε για εσάς κάτι νέο, κάτι καινούριο για αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά δεν θα σταματήσει εδώ… το νέο έτος θα είναι δημιουργικό! Βρείτε στην ιστοσελίδα του MP Service τη νέα σειρά Πατρόν/Κιτ πλεξίματος, που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Μάθε περισσότερα!

Περισσότερα...

Βιβλιοπωλείο

The Ηappy Ηooker

Βιβλιοπωλείο     Βιβλία

Εκτύπωση Write e-mail 05.03.14


happy_hooker_introStitch n' bitch crochet "The Happy Hooker". Άλλο ένα βιβλίο από την ιέρεια του πλεξίματος Debbie Stoller. Το "Happy Hooker" αφορά το κροσέ και όπως υπόσχεται και ο τίτλος θα κάνει χαρούμενο, όποιον ασχολείται με το βελονάκι.

Περισσότερα...

Σεμινάρια

Νέοι Κύκλοι Σεμιναρίων στο Σπίρτο στο Χαλάνδρι

Σεμινάρια     Αθήνα

Εκτύπωση Write e-mail 21.10.13


spirto_intro2Το Σπίρτο υποδέχεται τα πρώτα κρύα της χρονιάς με νέους κύκλους σεμιναρίων και μαθημάτων. Νέα τμήματα ξεκινάνε για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χειροποίητο κόσμημα, τη φωτογραφία, το animation, την γλυπτική, την εικαστική ανακύκλωση, το βελονάκι, το decoupage ή κάποιο από τα υπόλοιπα τμήματα που λειτουργούν στο Σπίρτο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάθε περισσότερα!

Περισσότερα...

Καταστήματα

Κλωθώ: Κατάστημα και σεμινάρια πλεξίματος/ βελονάκι

Καταστήματα     Πλέξιμο / Ραπτική

Εκτύπωση Write e-mail 20.10.14


klotho-introΣτην Ηλιούπολη η Κλωθώ καθημερινά προτείνει ιδέες και λύσεις σε αυτούς που θέλουν να επιβληθούν σε μια κλωστή ή με μια κλωστή! Στο κατάστημα, αλλά και στην ιστοσελίδα της www.klotho.gr, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε νήματα, βελόνες και βελονάκια, σχέδια πλεκτικής για ζακέτες, μπεμπέ, τσάντες, κασκόλ, felting και ότι άλλο βάζει ο νου σας!

Περισσότερα...